GRAFISK PROFIL ROSTI AUTOMOTIVE

»Logotypen ska vara tidlös med ett starkt ID och ett formspråk som passar bilindustrin.«

ROSTI AUTOMOTIVE

Som underleverantör till bilindustrin så befinner du dig i den tuffaste av affärsmiljöer. Kvalitetskrav vad det gäller konstruktion, passform och finish är höga. Och det är on-time-delivery som gäller. Rosti Automotive är experter på att konstruera och leverera plastdetaljer till bland annat inredning och exteriör. Några av deras största kunder är Jaguar och Landrover. De ägs av Nordstjernan och har idag främst tillverkning i England i fem olika fabriker.

GRAFISK GUIDE

I den grafiska guiden så presenteras all grafik och där hittar man färgkoder, typsnitt och annat för att se till att man alltid möts av "One Rosti Automotive".

SKYLTPROGRAM

Med flera fabriker och kontor på olika platser så behövs ett skyltprogram som täcker upp stora som små behov och säkerställer ett enhetligt uppträdande.

 

ONE ROSTI AUTOMOTIVE

En omfattande manual togs fram där allt från skyltning interiört och exteriört till vilka rutiner som gäller för besökare reglerades. Syftet var, förutom ett enhetligt uppträdande, att skapa ett samstämmigt företag där fabriker har olika historik – One Rosti Automotive. Till denna så skapades ett antal 3D-bilder för att visa exempel.

 

»Vi ska vara ett enhetligt företag där alla jobbar mot
samma mål.

One Rosti Automotive.«

ACCIDENSMATERIAL

Man ska med stolthet lämna sitt visitkort och känna att det representerar allt som Rosti Automotive står för. Skärpa, ärlighet, kunskap och trovärdighet.

WEBSIDA

En helt ny websida togs fram i sambarbete med Castlegate IT i York. Kolla in på www.rostiautomotive.com.

TILLBAKA