GRAFISK PROFIL OCH FÖRPACKNING OZAMI

»Den som är nyfiken söker nya svar på gamla frågor.«

NYFIKET FÖRETAG

Den som är nyfiken söker nya svar på gamla frågor. Den som är nyfiken letar vidare och tar inget för givet. Det är utgångspunkten för ThinkingWorks när de designar en ny produkt. Med massor av fina lösningar för bland annat dolda kabeldragningar och ljudabsorption så är de i framkant med flertalet utmärkelser på väggarna. Allt i nyskapande design. Men inte bara är nyfikenhet något som ger nya lösningar hos ThinkingWorks. Kunderna är ofta kreativa och att säga "möbler för nyfikna" insinuerar att det är möbler för kreativitet snarare än att slappa på soffan.

NY STRATEGI GAV NY GRAFISK PROFIL

En naturlig fortsättning på uppdraget var att ta fram en ny grafisk profil som bottnade i ThinkingWorks nya förhållningssätt. Här ovan ser ni ett utdrag ur deras grafiska guide.

MÄNSKLIG NÄRVARO

En aspekt som saknades i ThinkingWorks tidigare marknadsmaterial var människor. De har nu lite "nyfikna" människor i sina flyers och kan samtidigt använda befintliga produktbilder.

FLYERS MED HELHET OCH DETALJ

Här ser ni några exempel på trycksaker där vi vill förmedla såväl materialkänsla som produktfördelar och övergripande design.

TILLBAKA